Вітаю Вас, Гість
Головна » 2009 » Липень » 6 » 6 липня - Всесвітній день поцілунків
18:20
6 липня - Всесвітній день поцілунків
   6 липня святкується Всесвітній день поцілунків, який вперше вигадали у Великобританії. У цей день всі бажаючі можуть «обмінюватися своїми душами» на повних правах. 
  Два десятки років тому це свято було затверджено Організацією Об'єднаних Націй. 
  Чому люди цілуються? По-перше, тому що це прищеплено культурою. Майже в усьому світі люди, потрапляючи до романтичної ситуації, відчувають неусвідомлену необхідність цілуватися. Таке відчуття, що представники протилежної статі запрограмовані на поцілунок і тільки на це й чекають. Якщо ви це зрозумієте, то отримуватиме більше поцілунків і задоволення від них. 
    Ця програма діє день у день. Люди бачать акторів, які цілуються на екранах телевізорів, у кіно й у рекламі, їм розповідають про те, що їхні друзі цілуються з тим-то й тим-то, вони бачать людей, що цілуються на вулиці. У результаті у відомих ситуаціях поцілунок сприймається як обов'язкова складова. Тому в романтичній ситуації діє підсвідомий стереотип, і люди відчувають практично непереборне бажання поцілуватися незалежно від того, хочуть вони цього насправді чи ні. 
      Відомі цілувальники: 
Якийсь американець А.Е. Вольфрам з Міннесоти за 8 годин поцілував 8001 особу 15 вересня 1990 р. під час фестивалю, що проходив у його штаті. Таким чином, він примудрився цілувати нову людини через кожні 3,6 секунди. 
    Перший поцілунок на екрані: 1896 р. - його продемонстрували Мей Ірвін та Джон С. Райе в 30-секундному ролику Томаса Едісона під назвою «Поцілунок». 
    Найбільш насичений поцілунками фільм: «Дон Жуан» (1926 р., компанія «Уорнер Бразерс»). У ньому нарахували 191 поцілунок. 
   Найдовший поцілунок в історії кіно: Реджис Тумі та Джейн Ваймен цілувалися протягом 185 секунд у фільмі «You’re in the Army Now» («Ти зараз в армії», 1940 р.), що становить 4% всієї тривалості фільму. 

За матеріалами «Календаря свят». 
Переглядів: 2523 | Додав: vvas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: